Tanggal Kegiatan2023-08-20
Nama kegiatan: The International Seminar Speaker
Tema kegiatan: International Seminar on English and Arabic Languages "Meeting the
Challenges in The 21 Century"
Hari: Ahad
Tanggal: 20 Agustus 2023
Waktu: 08.00 Wib - Selesai
Tempat: Hall Multimedia Lantai 3 Kampus Pusat UNIDA Gontor
Pelaksanaan: offline
Kerjasama IA The Faculty of Tarbiyah UNIDA Gontor with The Faculty of Languages and Comunication Universiti Sulatn Zainal Abidin (In International Seminar on English and Arabic Languages)
Unit Pelaksana Pendidikan Bahasa Arab
TingkatInternasional